Är Hankook däck verkligen bra?

Är Hankook däck verkligen bra? Ja! Hankook är ett framstående däckmärke från Sydkorea. Det är den sjunde största däcktillverkaren i världen, vilket bekräftar deras höga kvalitet. De är kända för sina prisvärda däck och levererar originalutrustningsdäck till prestigefyllda bilmärken som Audi, BMW, Mercedes-Benz och Porsche (för att nämna några).

Hankook kombinerar hög prestanda med överkomliga priser. Deras däck är kända för sin kvalitet och innovation. Ett av våra favoritdäck från Hankook är Ventus Prime4 för personbilar.

Företaget är känt för sin ständiga strävan efter innovation. De har fem forsknings- och utvecklingscenter runt om i världen, och deras Hankook Innovative Performance (HIP) och kvalitetssystem visar deras hängivenhet till att förbättra kundernas körupplevelse.

Designegenskaper

Vi vet sen tidigare att Hankook är innovativa, nedan listar vi fem punkter som gör att dem sticker ut från sina konkurrenter:

Ljudabsorption: Däcken har en speciell struktur och mönster som gör dem tystare och minskar vibrationer.

Hankook Runflat System (HRS): Denna funktion innefattar förstärkta sidoväggar som håller däcket upprätt även om det tappar lufttryck.

Sealguard: Om däcket punkteras av en spik eller liknande, fyller ett särskilt tätningsmedel i däcket hålet och hindrar luften från att läcka ut, förutsatt att hålet är mindre än 5 mm tvärs över.

Zig-zag 5 slitbanedesign: På vinterdäck ger detta mönster utmärkt grepp på snöiga vägar.

3-dimensionell sipe: Detta ökar dragkraften och körsträckan, vilket minskar ojämnt slitage på däcken.

Vilka Hankook däck finns tillgängliga?

Hankook har många olika däck för olika ändamål och årstider. Här är några av deras däckmodeller: