Vem tillverkar Delinte däck?

Vem tillverkar Delinte däck? Delinte däck, kommer från den kinesiska tillverkaren Sentury Tire, har ett omfattande utbud av däck som inkluderar vinter-, helårs- och sommardäck. Deras sortiment av däck passar för en mängd olika fordon, från vanliga bilar till terrängfordon. Lite kul kuriosa är att Sentury Tire även äger budgetmärket Landsail.

Det som särskiljer Delinte är deras rykte för att erbjuda högpresterande däck till konkurrenskraftiga priser, vilket gör dem till ett attraktivt val för bilförare som inte vill kompromissa med kvaliteten och samtidigt vara prismedvetna.

Med en toppmodern, automatiserad tillverkningsanläggning kan Delinte hålla sina priser låga utan att tumma på däckens prestanda och hållbarhet. Det här gör dem till ett utmärkt val för de som värdesätter både pris och kvalitet.

Certifierade enligt 3PMSF

Delinte tillverkas med den allra senaste teknologin på avancerade monteringslinjer. Varje aspekt, från däckstrukturen till gummitillverkningen och slitbanedesignen, är noga genomtänkt för att möta de högsta kraven när det gäller kvalitet och säkerhet enligt egen utsago.

Vinter- och helårsdäcken har erhållit den prestigefyllda certifieringen 3PMSF (Three Peak Mountain Snowflake). Detta innebär att dessa däck lever upp till de strikta europeiska vinterkraven och är redo att hantera utmanande vinterförhållanden med bravur.

Även Delintes sommardäck levererar imponerande prestanda både på torra och våta vägar, vilket ger dig förtroende när du kör och bromsar.

Läs mer: Hur däck är gjorda

Tips på däck från Delinte

  1. Delinte DH2: Sommardäck med utmärkt grepp och stabilitet på både torra och våta vägar.
  2. Delinte D7 Thunder: Högpresterande sommardäck med snabb respons och bra kurvtagningsegenskaper.
  3. Delinte Winter WD2: Ett vinterdäck som ger bra grepp och hantering på snö och isiga vägar.
  4. Delinte DH7: Ett allvädersdäck som erbjuder mångsidighet och bra prestanda under olika väderförhållanden.
  5. Delinte Desert Storm D8: Ett terrängdäck som är utformat för att klara av utmanande terrängförhållanden med bra dragkraft.

Spana gärna in vårt breda sortiment på däck.