Vem tillverkar Landsail däck?

Vem tillverkar Landsail däck? Landsail är ett däckmärke som grundades 2010 och ägs av Sentury Tyres, ett kinesiskt däckföretag som tidigare kallades Sentaida Group. År 2015 rankades Sentury Tyres som den 50:e största däcktillverkaren i världen. De säljer däck under varumärkena Landsail och Delinte.

Landsail är känt för att erbjuda ett brett utbud av däckmönster och storlekar, medräknat budgetdäck för olika biltyper, samt däck för olika säsonger såsom sommar-, vinter- och helårsdäck. Sentury Tyres som tillverkar Landsail däck har över 80 års erfarenhet inom däckproduktion och strävar efter att erbjuda effektiva, hållbara och prisvärda däck till bilägare runt om i världen. Landsail tillverkas i både Kina och Thailand.

Vad är skillnaden mellan Landsail?

Förutom sitt breda sortiment som passar nästan alla typer av personbilar och stadsjeepar, skiljer sig Landsail från typiska billigare asiatiska importer. Deras tillverkning sker i moderna produktionsanläggningar över hela Kina och man använder sig av högteknologiska maskiner från bland annat Tyskland, Japan och USA. Detta säkerställer att de levererar kvalitet jämförbar med stora internationella däckmärken. Enligt egen utsago är däcken i Landsail serien designade av ett team av europeiska ingenjörer som strävar efter att ge dem alla egenskaper som premiumdäck har.

Tips på däck

Landsail LS588: Är ett däck för sportiga bilar med bra grepp och stabilitet för sportig körning och hantering.

Landsail LS388: Här har vi ett mångsidigt däck som passar olika fordon, inklusive mindre och medelstora bilar. Det ger en bra balans mellan prestanda och komfort.

Landsail CLV2: Dessa däck är speciellt utformat för SUV- och crossover-bilar som ger stabilitet och bra grepp på vägar och lätta terränger.

Landsail LS588 SUV: Ett prestandadäck för SUV-förare som ger utmärkt hantering och grepp både på våta och torra vägar.

Landsail Winter Lander: Vinterdäck som är utformat för att prestera bra på snöiga och isiga vägar och är ett pålitligt val för vinterkörning.

​Läs mer: Hur däck är gjorda